Alles over de e-commerce tools van e-pickr

Alles over de e-commerce tools van e-pickr

Je kunt een webshop starten door producten te verkopen die jij leuk vindt. Hierbij loop je wel het risico dat de producten minder goed worden verkocht dan populaire producten van het moment. Daarom kun je gebruik maken van verschillende e-commerce tools die jou helpen om jouw webshop tot een succes te maken. Op de website van e-pickr vind je handige tools die jou hierbij kunnen helpen zoals de nichepickr. Hierbij kun je direct zien wat de score is voor het product dat jij wilt gaan verkopen of welke producten het goed doen. Deze producten kun jij vervolgens aanbieden in jouw webshop waarbij de kans groot is dat deze als warme broodjes over de toonbank gaan. Bij een score van 80% hoger zit jij met het product zeker goed.

Houd de cijfers in de gaten

Een andere handige tool is de salespickr. Hiermee kun je precies zien hoe goed een product verkoopt. Je kun dit per dag, per week, per maand of per jaar bekijken. Zo zie je ook of bepaalde producten het goed doen in bepaalde maanden of seizoenen. Verkoop je producten die seizoensgebonden zijn? Dan kun je hier rekening mee houden en deze vooraf al aan te bieden in jouw webshop. Wanneer je niet goed bent met cijfers kun je gebruik maken van de calculator. Hiermee krijg je direct inzicht in de verwachte winst waarbij er ook rekening wordt gehouden met eventuele overige kosten zoals commissie of verzendkosten. Hierdoor zie je direct wat de verwachte winst gaat zijn in die maand of aan het einde van het jaar. 

Zorg voor een sterke webshop

Je hoeft geen websitebouwer te zijn om een eigen webshop op te zetten. Ook hoef je geen vermogen neer te leggen om een webshop voor je te laten bouwen. Met behulp van Ecwid by Lightspeed kun je eenvoudig een webshop opzetten zonder dat je verstand hoeft te hebben van coderen. Daarnaast heb je direct overzicht in en kun je klantcontact en retouren eenvoudig via deze tool beheren. Om jouw naamsbekendheid of de verkoop van jouw product te verhogen kun je samenwerken met grotere namen zoals Amazon of Bol.com. Wanneer je je aanmeldt via diverse sites die jou kunnen helpen om jouw webshop tot een succes te maken, kun je via hun terecht bij externe partners om jouw producten te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *