Redactie

Redactie

Ivan Rekers is auteur bij start-zakelijk.nl en houd zich voornamelijk bezig met het schrijven van inspirerende artikelen over de onderwerpen tech & IT. Zijn passie voor zowel tech als IT is ontstaan tijdens zijn studie civiele techniek in Nederland. Na zijn studie heeft Ivan gewerkt voor diverse grote bedrijven binnen de tech sector. Dit combineerd Ivan nu met het volgens van al het nieuws binnen de tech & IT wereld.

Redactie

Kees-Jan Oosterloo is hoofd redacteur en oprichter van start-zakelijk.nl. Kees-Jan is begonnen als makelaar in de regio Amsterdam. Naast een actief carriere als makelaar ontwikkeld Kees-Jan een passie voor schrijven over zakelijke onderwerpen. Na diverse gastblogs op verschillende websites besloot hij een eigen website op te zetten: start-zakelijk.nl

Redactie

Casandra van der Zee is naast een echte ondernemer en carrierevrouw ook een liefhebber van schrijven. En dan specifiek over haar ervaringen als ondernemer. Die ervaringen deelt ze graag via start-zakelijk.nl. Casandra heeft al diverse succesvolle bedrijven opgericht en mee geschreven aan verschillende boeken over ondernemen.

Redactie

Lars is de jongste auteur op de redactie van start-zakelijk.nl en beste te omschrijven als een allrounder. Na zijn studie journalistiek werkt Lars al enkele jaren op de redactie van een lokale krant. Het liefst gaat Lars op pad met pen en papier om mooie verhalen te maken. Voor start-zakelijk.nl volgt Lars het zakelijke nieuws op voet.