Interview voor je blog? Gebruik VOIP Telefonie

Interview voor je blog? Gebruik VOIP Telefonie

Als blogger komt het nog wel eens voor dat je een interview moet uitvoeren voor een merk of een product. Echter, zeker wanneer je internationaal blogt, wonen deze mensen niet altijd in de buurt of zit het niet in de planning om face to face af te spreken hiervoor. Gelukkig kan een interview ook altijd nog via de telefoon afgenomen worden. Echter kunnen telefoonkosten al snel hoog oplopen, maar er zijn ICT-adviesbureaus zoals Gflex Nijkerk, die ook oplossingen bieden op het gebied van telefonie. Een van die oplossingen is VOIP telefonie. Wat dit precies inhoudt, daar gaan we zo verder op in.

VoIP Telefonie, wat is dat?

VoIP is een vrij nieuwe term die staat voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt eigenlijk in dat je met VoIP kunt bellen via de computer, telefoon of speciaal telefoontoestel. Deze manier van telefoneren geeft meer opties dan regulier telefoneren, zoals het gemakkelijk kunnen doorschakelen en gesprekken voeren met meerdere personen tegelijkertijd. Het voordeel van VoIP is dat de kosten vrij laag zijn vergeleken met reguliere telefoonlijnen. Daarnaast heeft het wel ook de standaard mogelijkheden zoals het instellen van een voicemail of boodschap wanneer u niet bereikbaar bent.

Dit is het voordeel van VoIP voor u

Het gebruik van VoIP kan je één algemeen nummer geven, die je met meerdere werknemers kunt gebruiken. Je bent flexibel bereikbaar doordat je via alle computers en telefoons kunt bellen. Dit betekend dat je niet alleen op kantoor bereikbaar bent, maar vanaf iedere locatie naar keuze. Daarnaast kan je ervoor kiezen de nummers door te schakelen naar collega’s of gebruik te maken van een wachtmuziek of audioboodschap wanneer u even iets op moet zoeken. Wanneer je gebruik maakt van VoIP binnen een groot bedrijf, kan je kosteloos telefonisch met collega’s overleggen door onderling te bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *