Een eerlijke vergoeding voor je werk

Een eerlijke vergoeding voor je werk

Het is voor velen de reden waarom ze naar hun werk zullen gaan, hun loon. Handig is het dan ook als dit loon klopt. Toch zijn hier vaker problemen mee dan je zou denken. Zo is er bijvoorbeeld wel eens gedoe met het bijhouden van de gewerkte uren, gaat het soms mis bij het berekenen van de gewerkte uren en de vergoeding die daar tegenover staat en natuurlijk wordt er weleens te laat betaald. Een oplossing is urenregistratie personeel.

Op basis van de gewerkte uren

Zo’n urenregistratie systeem werkt als volgt. Allereerst moet er bijgehouden worden hoeveel uren er gewerkt zijn, dit kan in combinatie met tijdregistratie personeel gedaan worden. Als de gewerkte uren helder zijn, is het systeem ook in staat zelf met het overzicht van de verrekening aan de slag te gaan. Het systeem zal er dan voor zorgen dat in een duidelijk overzicht het juiste bedrag, op het juiste moment, klaar staat om te worden uitbetaald aan de juiste persoon. Dit gaat ook op als je verschillende onderdelen hebt per werknemer, die elk verschillend verdienen. Als de tijdregistratie goed is gedaan, dan zullen deze verschillende tarieven ook meegenomen worden bij het overzicht voor de uitbetaling.

Ideaal voor de werknemer

Het urenregistratiesysteem zorgt er dus voor dat jij als baas je alleen nog maar bezig hoeft te houden met de verrekening op zich. Bovendien, als je ook nog eens gebruik maakt van het tijdregistratie systeem, worden er nog meer taken uit handen genomen. Dit systeem biedt namelijk een overzicht doordat medewerkers overal aan kunnen geven wel of niet aan het werk te zijn. Zo heb jij het goede overzicht en zij de flexibiliteit. Daarnaast is het door deze functie ook mogelijk als werknemer nauwkeurig aan te geven hoe lang je aan het werk bent als je thuis aan het werk bent. Alles kan zo meegenomen worden in het loon overzicht.

Ook de planner heeft er baat bij

Voor de planner heeft het ook nog een groot voordeel. Met deze software is het namelijk mogelijk om in een relatief makkelijk systeem te plannen. In dit systeem heb je namelijk in een overzicht welke werknemer welke specialiteiten heeft en wanneer hij of zij beschikbaar is. Op deze manier is het dan ook een stuk eenvoudiger puzzelen naar een goed rooster dan als je al deze informatie eerst nog bij elkaar zult moeten zoeken. Deze software zorgt dus voor zowel een tevreden plannen, als een tevreden werknemer, als een tevreden baas. Een echte win win win situatie dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *