Diversey helpt bedrijven veilig ondernemen met nieuwe programma’s

Diversey helpt bedrijven veilig ondernemen met nieuwe programma’s

Volgens Diversey heeft het coronavirus iedereen er weer bewust van gemaakt hoe belangrijk goede reiniging en hygiëne is voor de veiligheid van de mens. Om bedrijven hierin te ondersteunen heeft de producent nieuwe programma’s ontwikkeld die ondernemers helpen om coronaproof te werken.

Het gaat om een 10 stappenplan die een combinatie biedt van de juiste producten, protocollen, toepassing en training, een kennisdatabase met de juiste werkplannen en een controlesysteem genaamd Diversey Shield. Op basis van audits kan men objectief nagaan of er op de juiste manier wordt gewerkt.

10 stappenplan

Het 10 stappenplan voorziet in een totaalaanpak voor een hygiënische omgeving. Het biedt een overzicht van de juiste producten, de juiste protocollen, de juiste toepassing ervan en de juiste training. Het 10 stappenplan is te vinden op de website van Diversey.

Kennisdatabase
Ook heeft Diversey een kennisdatabase ontwikkeld. Hierop staan volgens de fabrikant de werkplannen, desinfectie- en controlelijsten. Deze zijn opgesteld volgens de laatste richtlijnen van de Nederlandse overheid op het gebied van desinfectie. De kennisdatabase is toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is geheel gratis.

Diversey Shield

Diversey heeft het Diversey Shield programma ontwikkeld. Dit programma helpt organisaties om de schoonmaak-, Covid-19- en voedselveiligheid processen te waarborgen. Diversey Shield is geschikt voor bedrijven die gasten ontvangen en willen aantonen dat zij een veilige omgeving aanbieden.

Diversey Shield is opgedeeld in drie programma’s:

  • Clean and Ready
  • Covid-19 Program
  • Food Safety Program

Diversey traint en adviseert de klant en verifieert de processen door middel van een audit. Bij het behalen van de audit of twee audits (voor het Food Safety Program) ontvangt het horecabedrijf een certificaat met bijbehorende communicatiematerialen. De audit is gebaseerd op de laatste regel- en wetgevingen van de overheid die op dat moment geldig zijn.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *