Bitocol review: Waarom Bitocol nu al een succes is

Bitocol review: Waarom Bitocol nu al een succes is

Bitocol is een cryptocurrency exchange uit Europa welke inmiddels ook een Europese vergunning heeft. Bitocol valt op tussen de cryptocurrency exchanges omdat het streven ervan is om de meest beveiligde cryptocurrency te zijn. Wanneer je overweegt om over te stappen, zul je je afvragen of dit wel de moeite waard is. Wat zijn precies de voordelen van Bitocol? Kun je ook daytraden met Bitocol? En hoe zit het met de veiligheid en betrouwbaarheid? In deze Bitocol review gaan we eens dieper naar deze cryptocurrency exchange kijken.

Wat is Bitocol?

Om te beginnen eerst nog wat meer informatie over Bitocol zelf. Bitocol heeft als doel om het crypto traden zo eenvoudig mogelijk te maken. Zowel beginners als ervaren cryptor traders kunnen op dit platform terecht. Je kunt met Bitocol kopen en traden. Op dit moment is Bitocol beschikbaar in het Spaans, Engels en Italiaans. Omdat de oorsprong van het platform deels in Zeeland ligt, is het goed mogelijk dat Bitocol binnenkort ook in het Nederlands verkrijgbaar is. Bitocol streeft naar veiligheid en vooruitstrevenheid. Het platform is dan ook in staat om wel 500.000 trades per seconde te verwerken.

Kun je daytraden met Bitocol?

Dan de vraag: kun je daytraden met Bitocol? Het is belangrijk om te weten dat er een aantal functionaliteiten zijn om te kunnen daytraden. Hieronder vallen: koersgrafiek, een eerlijke fees, grote liquiditeit, optie om verschillende orders te plaatsen, inzicht in het orderboek en de markt. Al deze functionaliteiten vind je bij Bitocol terug. Het is natuurlijk belangrijk dat alles snel werkt, zodat je niks misloopt als trader. Bitocol ontwikkelde daarom een supersnel systeem waarmee orders gematcht kunnen worden. Verder kent Bitocol onder andere een enorme liquiditeit, lage fees en een volledige handels weergave. Het antwoord op de vraag is dus; ja, je kunt zeker daytraden met Bitocol!

De voordelen van Bitocol

Je kunt dus daytraden met Bitocol, een groot voordeel! Daarnaast zijn er nog vele andere andere voordelen die Bitocol te bieden heeft. Allereerst is Bitocol een erg veilig platform, wat als gebruiker wel zo prettig is. Verder is de snelheid van het platform hoog en is het aanbod groot. Er zijn dus veel coins of tokens beschikbaar.Verder is de ervaring dat het gebruiksgemak ook groot is. Tot slot zijn de transactiekosten ook laag, wat wel zo prettig is. Genoeg redenen dus, om voor Bitocol te kiezen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Het werd net al even genoemd, Bitocol is een veilig platform. Bitocol heeft al een Europese vergunning, iets wat je niet zomaar krijgt. Je ziet dit terug in de veiligheidsmaatregelen die Bitocol heeft getroffen. Zo maakt het platform gebruik van twee factor authenticatie, ook wel 2FA genoemd. Dit is een erg veilige manier van inloggen, omdat je alleen toegang krijgt als twee systemen zijn geverifieerd. Verder kun je bijvoorbeeld ook anti phishing bericht instellen en apparaten toestaan en verwijderen. Tot slot is het hele systeem ook goed beveiligd met MPC technologie. Bitocol is dus zonder twijfel een betrouwbaar en veilig platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *